10 Συμβουλές εξοικονόμησης χρημάτων για να αποκτήσετε ένα μωρό με προϋπολογισμό το 2022

5
10 Συμβουλές εξοικονόμησης χρημάτων για να αποκτήσετε ένα μωρό με προϋπολογισμό το 2022
Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους από τους συνεργάτες μας. Διαβάστε πώς κερδίζουμε χρήματα για περισσότερες πληροφορίες.

Το να έχεις ένα μωρό με χαμηλό προϋπολογισμό δεν είναι αδύνατο. Ενώ ορισμένα κόστη είναι αναπόφευκτη, πολλά μπορούν να ελαχιστοποιηθούν με κάποιο προσεκτικό σχεδιασμό και λίγη επιπλέον προσπάθεια.

Ακολουθούν 10 συμβουλές εξοικονόμησης χρημάτων όταν κάνετε μωρό:

1. Να είστε στρατηγικοί με τα στοιχεία στο μητρώο του μωρού σας

Είναι τόσο εύκολο να προσελκύσετε όλη την όμορφη διακόσμηση, ρούχα και αξεσουάρ παιδικών σταθμών. Αλλά φροντίστε να στοιβάζετε το μητρώο σας με όλα τα στοιχεία που πρέπει να έχετε.

Εγγραφείτε για πάνες σε όλα τα μεγέθη ή εάν πηγαίνετε στην υφασμάτινη διαδρομή, εγγραφείτε για πολλά ένθετα που πλένονται. Μαντηλάκια, κρέμα για πάνες, κάθισμα αυτοκινήτου, μπουκάλια και οθόνη είναι μερικά από τα απαραίτητα που θα χρειαστείτε για τα πρώτα δύο χρόνια. Αλλά μην φοβάστε να βάλετε κάποια στοιχεία στο μητρώο σας και για τα νήπια.

Μια σαλιάρα σιλικόνης είναι σωτήρια για τα γεύματα και τα σκεύη που είναι φιλικά για τα νήπια είναι εξαιρετικά καθώς αρχίζουν να τρώνε μόνα τους. Στοιχεία ασφαλείας όπως πύλες, καλύμματα εξόδου και κλειδαριές για πόρτες είναι επίσης εξαιρετικά στοιχεία για να τοποθετήσετε στο μητρώο σας.

Αυτά μπορεί να μην είναι «διασκεδαστικά» δώρα για να εγγραφείτε, αλλά θα βοηθήσουν στην ανακούφιση του οικονομικού βάρους της αγοράς όλων αυτών ταυτόχρονα.

2. Μην αγοράζετε βρεφικά προϊόντα με κρόσσια εκτός και αν υπάρχει ανάγκη

Κάθε γονέας έχει αυτό το μωρό χωρίς το οποίο δεν μπορεί να ζήσει. Και αν ακούγατε καθεμία από αυτές τις συστάσεις, θα καταλήξετε σε ένα σπίτι γεμάτο βρεφικό εξοπλισμό που δεν θα χρησιμοποιήσετε ποτέ.

Σας συνιστώ να αγοράσετε τα απαραίτητα και στη συνέχεια να αγοράσετε πρόσθετα προϊόντα όπως παραστεί ανάγκη.

Για παράδειγμα, μερικοί ορκίζονται έχοντας ένα κουβά πάνας για να πετάξουν μέσα τις βρώμικες πάνες. Άλλοι θεωρούν ότι είναι περισσότερη δουλειά από ό,τι υποσχέθηκαν και απλώς προτιμούν να πετάξουν πάνες με τα σκουπίδια.

Οι παιδικές κούνιες είναι ένα άλλο καυτό θέμα. Ένα μωρό μπορεί να λατρεύει την παιδική κούνια των 500 δολαρίων και το επόμενο να είναι απολύτως άθλιο σε αυτήν.

Μην αγοράζετε πάρα πολλά από αυτά τα αντικείμενα εκ των προτέρων γιατί πολύ καλά μπορεί να μην τα χρειαστείτε με βάση το παιδί σας και το στυλ ανατροφής σας.

3. Χρησιμοποιήστε τον τρέχοντα προϋπολογισμό σας με σύνεση για να προμηθευτείτε τα απαραίτητα πριν γεννηθεί το μωρό.

Εάν σχεδιάζετε να αποκτήσετε μωρό ή έχετε μάθει ότι περιμένετε, ξεκινήστε να βάζετε στην άκρη κάποια χρήματα κάθε μήνα. Χρησιμοποιήστε αυτά τα χρήματα για να ξεκινήσετε να αγοράζετε αντικείμενα σε προσφορά ή με κουπόνια από αυτήν τη λίστα που πρέπει να έχετε.

Ακόμα κι αν είναι απλώς ένα πακέτο πάνες την εβδομάδα ή μερικά βάζα παιδικής τροφής (ελέγξτε για τις ημερομηνίες λήξης όταν αγοράζετε εκ των προτέρων), θα σας βοηθήσει. Ο προϋπολογισμός σας δεν θα το νιώσει τόσο πολύ σε μικρότερες προσαυξήσεις.

Επίσης, φροντίστε να αρχίσετε να εκμεταλλεύεστε μερικά μωρά δωρεάν!

4. Οι εκπτώσεις σε γκαράζ είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ για να έχετε ένα μωρό με προϋπολογισμό

Υπάρχουν ορισμένα είδη που δεν θα συνιστούσα να αγοράσετε σε εκπτώσεις σε γκαράζ, όπως αξεσουάρ θήλαστρου. Αλλά για τα περισσότερα είδη που σχετίζονται με τα παιδιά, οι εκπτώσεις σε γκαράζ μπορεί να είναι μια τεράστια βοήθεια στον προϋπολογισμό του μωρού σας.

Τα ρούχα, πολλά με ετικέτες ακόμα επάνω τους, είναι πάντα δημοφιλή και συνήθως πωλούνται σε απίστευτα χαμηλή τιμή. Τα παιχνίδια, τα καρεκλάκια για μωρά, τα παπούτσια και τα προϊόντα ενδυμασίας μωρών είναι εξαιρετικά αντικείμενα που μπορείτε να τα αγοράσετε με πολύ υψηλή έκπτωση.

Αναζητήστε αντικείμενα σε άριστη κατάσταση και αν δεν είστε σίγουροι για την τιμή, απλώς κάντε μια γρήγορη αναζήτηση στο Διαδίκτυο για να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε αν είναι μια καλή αγορά.

Μπορείτε συνήθως να αγοράσετε ρούχα από 1 έως 2 $ με άλλα είδη που κυμαίνονται από 50-80% έκπτωση! Οι γονείς θέλουν απλώς να απαλλαγούν από την ακαταστασία στο σπίτι τους, ώστε να είναι πρόθυμοι να πουλήσουν αυτά τα είδη εξαιρετικής κατάστασης σε μια τέτοια έκπτωση.

Καθαρίστε τις τοπικές σας προσθήκες και βρείτε αυτές τις προσφορές! Ακόμη καλύτερα οργανώστε τη δική σας πώληση γκαράζ να βγάλετε κάποια επιπλέον μετρητά για να βάλετε στο μωρό σας.

5. Περιορίστε τις αγορές παιχνιδιών στο ελάχιστο

Είναι δύσκολο να γνωρίζεις τι είδους παιχνίδια θα λατρέψει το παιδί σου, επομένως το να αγοράζεις πάρα πολλά προτού γίνει πραγματικά αρκετά μεγάλο για να τα χρησιμοποιήσει είναι λίγο χαμένο.

Ξεκινήστε από μικρά με μερικά παιχνίδια που είναι εύκολο να τα χειριστεί το μωρό και μετά αφήστε τα ενδιαφέροντά του να σας οδηγήσουν στη σωστή κατεύθυνση.

Επιπλέον, τα περισσότερα παιδιά ΑΓΑΠΟΥΝ τα παιχνίδια που δεν είναι παιχνίδια. Μιλώ για κατσαρόλες και τηγάνια, ξύλινες κουτάλες, άδεια κουτιά και χαρτομάντιλα. Υπάρχουν πολλά DIY παιχνίδια που μπορείτε να δημιουργήσετε με πολλά αντικείμενα που έχετε ήδη στο σπίτι σας!

6. Ξεκινήστε ΤΩΡΑ να αφήνετε στην άκρη τα έξοδα παιδικής φροντίδας

Το κόστος ημερήσιας φροντίδας συνεχίζει να αυξάνεται και σε πολλές πολιτείες, η φροντίδα των παιδιών αυξάνεται πιο ακριβό παρά τα δίδακτρα κολεγίου. Είναι πολύ σημαντικό να κάνετε προϋπολογισμό για αυτά τα έξοδα εκ των προτέρων και, αν είναι δυνατόν, αρχίστε να αφαιρείτε αυτό το κόστος κάθε μήνα ΠΡΙΝ από την επιστροφή του μωρού στο σπίτι.

Αυτό θα σας βοηθήσει διαχειριστείτε τον προϋπολογισμό σας ώστε να μπορείτε να κάνετε τις απαραίτητες προσαρμογές πριν χρειαστείτε πραγματικά τα χρήματα.

Πραγματοποιήστε αυτές τις προσαρμογές τώρα, ώστε να μην είναι ένα σοκ για τις τυπικές σας συνήθειες δαπανών όταν έρθει το μωρό. Το να κόψετε μερικά ταξίδια στο Chipotle ή να παρακολουθήσετε ταινίες στο σπίτι αντί για το θέατρο μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά. Ξεκινήστε την εξάσκηση τώρα και αφήστε αυτά τα χρήματα στην άκρη!

Και αν δεν είστε σίγουροι πώς είναι το κόστος της παιδικής φροντίδας στην περιοχή σας, αυτό διαδραστικό χάρτη των ΗΠΑ είναι μια μεγάλη πηγή για να ξεκινήσετε τον προγραμματισμό.

7. Οι υφασμάτινες πάνες μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα

Το αρχικό κόστος των υφασμάτινων πάνων είναι υψηλό, αλλά επιστρέφεται γρήγορα κατά τη διάρκεια της χρήσης τους. Εάν μπορείτε να πάρετε το μεγαλύτερο μέρος του υλικού της πάνας σας ως δώρα ή από δεύτερο χέρι, θα είστε σε καλό δρόμο για να εξοικονομήσετε σοβαρά μετρητά.

Λαμβάνοντας υπόψη ένα μωρό θα κατά μέσο όρο περίπου 2.700 πάνες τον πρώτο χρόνο τους που μπορεί να κοστίζουν πάνω από $550! Και εξετάζετε δύο έως τέσσερα χρόνια χρήσης πάνας ανά παιδί, ώστε αυτά τα έξοδα να είναι πολύ υψηλά!

Εάν είστε πρόθυμοι να αναλάβετε την επιπλέον πρακτική εργασία που συνοδεύει τις υφασμάτινες πάνες, θα αποκομίσετε τα οικονομικά οφέλη.

8. Αναζητήστε δωρεάν ψυχαγωγία για το μωρό

Δεν θα περάσει πολύς καιρός μέχρι να νιώσετε πρόθυμοι να βγείτε έξω και να αρχίσετε να μοιράζεστε τον κόσμο με ένα μωρό. Και υπάρχουν πολλές φιλικές προς τα μωρά ή νήπια δραστηριότητες διαθέσιμες στις περισσότερες περιοχές. Αλλά μερικά κοστίζουν μια όμορφη δεκάρα.

Αναζητήστε τις δωρεάν εκδηλώσεις και δραστηριότητες. Ποτέ δεν ξέρετε με τα μικρά παιδιά εάν θα χρειαστεί να κάνετε μια γρήγορη απόδραση λόγω συμπεριφοράς, τάισμα, υπνάκο ή διαλείμματα μπάνιου.

Μην παραβιάζετε τις δραστηριότητες όσο είναι τόσο νέοι. Ελέγξτε τα τοπικά πάρκα, τις βιβλιοθήκες και τις YMCA για δωρεάν δραστηριότητες. Συνδεθείτε με τοπικές ομάδες γονέων για playdates μέσω τοπικών ομάδων Facebook ή άλλων άλλες εφαρμογές.

9. Ελέγξτε με την ασφάλειά σας για ένα ενδεχομένως ΔΩΡΕΑΝ θήλαστρο

Εάν σχεδιάζετε να θηλάσετε, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χρειαστείτε τη βοήθεια ενός θήλαστρου σε ένα ή άλλο σημείο. Και αν εργάζεστε εκτός σπιτιού, το θήλαστρο είναι απαραίτητο. Και παρόλο που μπορεί να είναι λίγο ακριβά, η ασφάλειά σας μπορεί να είναι σε θέση να παρέχει είσαι εντελώς δωρεάν!

Η ενασχόληση με την ασφάλιση δεν είναι ποτέ μια βόλτα στο πάρκο. Συνιστώ να επικοινωνήσετε με τον πάροχο σας το συντομότερο δυνατό για να προσδιορίσετε ποια βήματα πρέπει να κάνετε για να λάβετε τη δωρεάν αντλία σας. Αλλά όλα τα τσέρκια που πρέπει να περάσετε θα αξίζουν τον κόπο σε σύγκριση με την αγορά μιας νέας αντλίας με κόστος 300 $ και άνω.

Συμφωνώ απόλυτα, μπορέσαμε να πάρουμε ένα δωρεάν θήλαστρο από την ασφάλισή μας με λίγη έως καθόλου ταλαιπωρία. – T$C

10. Φτιάξτε τη δική σας παιδική τροφή

Τα μωρά λατρεύουν να τρώνε! Μόλις φτάσουν στο στάδιο της στερεάς τροφής, σίγουρα θα αρχίσετε να βλέπετε αύξηση στον λογαριασμό σας στα παντοπωλεία. Και οι παιδικές τροφές, ειδικότερα, είναι ακριβές.

Πληρώνετε για ευκολία όταν πιάνετε αυτά τα μικροσκοπικά μπουκάλια καθαρής καλοσύνης. Αλλά αν μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας παιδική τροφή στο σπίτι, θα εξοικονομήσετε λίγο κέρμα. Ορισμένα φαγητά είναι πιο εύκολο να τα φτιάξετε από άλλα. Και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε να μην σπαταλήσετε τις οικονομίες σας σε εξοπλισμό προετοιμασίας φαγητού. Αλλά αν σας αρέσει να μαγειρεύετε και έχετε αρκετό χρόνο για να ετοιμάσετε το φαγητό του μωρού σας, αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε οικονομία!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η απόκτηση ενός μωρού σημαίνει ότι ο προϋπολογισμός σας μπορεί να χτυπήσει. Τα μωρά είναι ακριβά! Αλλά ο προγραμματισμός και η λήψη έξυπνων χρηματικών αποφάσεων θα μειώσει το οικονομικό σας άγχος.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply