Πώς να διαχειριστείτε και να εξοικονομήσετε χρήματα χωρίς προϋπολογισμό

2
Πώς να διαχειριστείτε και να εξοικονομήσετε χρήματα χωρίς προϋπολογισμό

Κοίτα πώς κάνεις τράπεζα

Δείτε τις τραπεζικές υπηρεσίες που έχετε στη διάθεσή σας—αυτές έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε τα χρήματά σας, καθώς και να εξοικονομήσετε περισσότερα χρήματα.

Δείτε τις προωθητικές προσφορές

Καθώς ο κλάδος των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών γίνεται όλο και πιο ανταγωνιστικός, οι τράπεζες έχουν αρχίσει να προσφέρουν προωθητικές ενέργειες που έχουν σχεδιαστεί για να προσελκύουν νέους πελάτες. Και μερικά είναι απίστευτα προσοδοφόρα. Πάρτε, για παράδειγμα, την τρέχουσα προσφορά της HSBC όπου μπορείτε να κερδίσετε έως και 1.500 $ σε αξία όταν ανοίγετε έναν λογαριασμό. Θα λάβετε ένα μπόνους για το άνοιγμα λογαριασμού μαζί τους (έως και 350 $ όταν κάνετε αίτηση στο διαδίκτυο), καθώς και πρόσθετα κίνητρα για τη ρύθμιση μισθοδοσίας ή προεγκεκριμένης χρέωσης, την πραγματοποίηση πληρωμών λογαριασμών στο διαδίκτυο, την αποστολή καλωδίων συναλλάγματος και άλλα.

Συνδυάστε τις τραπεζικές σας υπηρεσίες

Ακριβώς όπως οι καλωδιακές, τηλεφωνικές και ασφαλιστικές εταιρείες, οι τράπεζες σάς επιτρέπουν να εξοικονομήσετε χρήματα ομαδοποιώντας υπηρεσίες και προϊόντα. Τα οικονομικά πακέτα διατίθενται σε διαφορετικούς συνδυασμούς, όπως λογαριασμοί premium που περιλαμβάνουν πολλές δυνατότητες και προϊόντα με καθορισμένη μηνιαία χρέωση. Και τα οικογενειακά πακέτα επιτρέπουν σε εσάς και τα μέλη της οικογένειάς σας να απολαμβάνετε ανταμοιβές με έναν πολυμελή λογαριασμό. Με Η τρέχουσα προσφορά της HSBC για έναν λογαριασμό επιταγής που συνοδεύεται από την HSBC World Elite Mastercard, μπορείτε να κερδίσετε έως και 100.000 πόντους και η ετήσια χρέωση για τον κύριο κάτοχο της κάρτας αίρεται για το πρώτο έτος.

Επιλέξτε τραπεζικές υπηρεσίες χωρίς χρέωση

Μπορείτε να μειώσετε πλήρως τις τραπεζικές προμήθειες επιλέγοντας έναν λογαριασμό χωρίς χρέωση. Υπάρχουν πολλές τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που προσφέρουν λογαριασμούς χωρίς προμήθεια για τις καθημερινές τραπεζικές συναλλαγές, όπως συναλλαγές Interac e-Transfer, πληρωμές λογαριασμών, πληρωμές στο σημείο αγοράς και άλλα. Για παράδειγμα, η HSBC διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο λογαριασμών επιταγών που απαλλάσσουν τις μηνιαίες χρεώσεις για όσους πληρούν τις απαιτήσεις καταλληλότητας. Αυτό μπορεί να προσθέσει έως και εκατοντάδες δολάρια σε εξοικονόμηση κάθε χρόνο.

Εξατομικεύστε τον τραπεζικό σας λογαριασμό

Ακόμα κι αν αποφασίσετε να μην κάνετε αλλαγές στην τράπεζά σας ή στους λογαριασμούς σας, μπορείτε να περιορίσετε τα έξοδά σας. Οι περισσότερες τράπεζες χρεώνουν για συναλλαγές σε χαρτί, επομένως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα απλώς επιλέγοντας αντί αυτού ηλεκτρονικά αντίγραφα. Εάν είστε φοιτητής ή τελειόφοιτος, ρωτήστε την τράπεζά σας σχετικά με εξειδικευμένους λογαριασμούς, καθώς συχνά υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις με χαμηλή ή χωρίς χρέωση για αυτές τις ομάδες.

Δείτε πώς πληρώνετε τους λογαριασμούς σας

Λογαριασμοί, λογαριασμοί, λογαριασμοί. Όλοι τα έχουν, αλλά δεν ξέρουν όλοι πώς να τα διαχειριστούν. Διαβάστε παρακάτω για στρατηγικές για να μειώσετε τα έξοδά σας.

Ρωτήστε για τις ετήσιες πληρωμές

Ορισμένοι πάροχοι υπηρεσιών προσφέρουν έκπτωση όταν πληρώνετε τα ετήσια τέλη σας εφάπαξ. Εάν μπορείτε να κάνετε μία μόνο πληρωμή, αξίζει να ρωτήσετε για λεπτομέρειες.

Ρυθμίστε αυτόματες πληρωμές για να αποφύγετε καθυστερημένες χρεώσεις

Αν σας ξεγλίστρησε ποτέ και ξεχάσατε να πληρώσετε έναν λογαριασμό, ξέρετε πόσο εύκολο μπορεί να είναι. Οι δηλώσεις χωρίς χαρτί μπορούν να επιδεινώσουν το πρόβλημα, ιδιαίτερα για όσους έχουν συνηθίσει να παρακολουθούν πότε λήγουν οι λογαριασμοί με έντυπα αντίγραφα. Μπορείτε να αποφύγετε την ταλαιπωρία και τα έξοδα μιας χαμένης πληρωμής λογαριασμού, ρυθμίζοντας αυτόματες πληρωμές μέσω του λογαριασμού σας.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply