Παρουσιάζουμε το KOHO, μια μοναδική εφαρμογή χρηματοοικονομικών υπηρεσιών

2
Παρουσιάζουμε το KOHO, μια μοναδική εφαρμογή χρηματοοικονομικών υπηρεσιών

Πώς λειτουργεί το KOHO;

Σκεφτείτε τον τυπικό λογαριασμό ταμιευτηρίου της KOHO ως λογαριασμό δαπανών με αρκετά καλό ενδιαφέρον (συγκρίνετε το 1,2% της KOHO σε ολόκληρο το υπόλοιπό σας με το πρότυπο 0,05%) των παραδοσιακών τραπεζών. Δεν έχει τέλη, όσα χρήματα κι αν κρατάτε. Για να λάβετε αυτό το επιτόκιο, θα πρέπει να δημιουργήσετε μια τακτική απευθείας κατάθεση στον λογαριασμό σας KOHO (το μισθό σας ή ένα μέρος του, μια κρατική επιταγή ή ακόμα και μια κατάθεση στο PayPal) και στη συνέχεια να επιλέξετε να κερδίζετε τόκους μέσα στην εφαρμογή. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε παράλληλα με έναν παραδοσιακό λογαριασμό ή να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να διαθέσετε χρήματα για συγκεκριμένους στόχους εξοικονόμησης και να διατηρήσετε κάποια χρήματα άμεσα διαθέσιμα για την κάλυψη δαπανών. (Για να λάβετε αυτό το επιτόκιο, κάντε κλικ εδώ.*)

Οταν εσύ κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή KOHO, θα σας ζητηθεί να εγγραφείτε και να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας. Μπορείτε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το KOHO αμέσως, φορτώνοντας χρήματα στον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας απευθείας κατάθεση ή ηλεκτρονική μεταφορά Interac. Λαμβάνετε την φυσική σας κάρτα KOHO ταχυδρομικώς, αλλά δεν χρειάζεται να περιμένετε για να ξεκινήσετε να τη χρεώνετε. Μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονικές αγορές αμέσως χρησιμοποιώντας τον αριθμό του λογαριασμού σας. Και μπορείτε να το προσθέσετε στο Apple Wallet και στο Google Pay αμέσως. Η κάρτα σας KOHO λειτουργεί παντού στο δίκτυο Visa και είναι πλήρως ενσωματωμένη στην εφαρμογή.

Αυτή είναι μια ιδανική υπηρεσία για όποιον θέλει να κρατήσει τα πράγματα απλά: Είναι ένας λογαριασμός ταμιευτηρίου με υγιές επιτόκιο με τη δυνατότητα να τον χρησιμοποιεί σαν προπληρωμένη Visa. Άλλες τράπεζες συνήθως προσφέρουν στους πελάτες έναν λογαριασμό επιταγής με χαμηλότερο επιτόκιο και έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου με υψηλότερο επιτόκιο, ενθαρρύνοντας να αποταμιεύουν σε έναν λογαριασμό και να ξοδεύουν από έναν άλλο. Αλλά με το KOHO, μπορείτε να δημιουργήσετε στόχους εξοικονόμησης και ακόμη και να κλειδώσετε χρήματα στο “θησαυροφυλάκιο” της εφαρμογής.

Τα κατατεθέντα χρήματα κατέχονται από την People’s Trust Bank, η οποία, όπως και οι πέντε μεγάλες τράπεζες, είναι ασφαλισμένη από την Canadian Deposit Insurance Corporation (CDIC). Αυτό σημαίνει ότι τα χρήματά σας, έως και 100.000 $ ανά λογαριασμό, προστατεύονται σε περίπτωση αποτυχίας του χρηματοπιστωτικού ιδρύματος. (The People’s Trust Bank ιδρύθηκε το 1961.) Επιπλέον, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης KOHO μέσω μιας συνομιλίας εντός εφαρμογής ή μέσω τηλεφώνου, 21 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα. (Οι κουκουβάγιες μπορούν να αφήσουν ένα μήνυμα από τις 4 π.μ. έως τις 7 π.μ. και να λάβουν απάντηση όταν η υποστήριξη πελατών είναι και πάλι στην υπηρεσία.)

Χαρακτηριστικά KOHO

Δείτε σε τι θα έχετε πρόσβαση όταν ανοίγετε έναν λογαριασμό KOHO.

Αποταμιευτικός λογαριασμός

Ο λογαριασμός εξόδων σας είναι στην πραγματικότητα ένας υβριδικός λογαριασμός δαπανών, ταμιευτηρίου και πίστωσης. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να πληρώσετε λογαριασμούς και να λάβετε κρατικές πληρωμές, συμπεριλαμβανομένου του CERB, μέσω απευθείας κατάθεσης. Όταν κάνετε αγορές, κερδίζετε τουλάχιστον 0,5% επιστροφή μετρητών. Μπορείτε επίσης να τον χρησιμοποιήσετε ως λογαριασμό ταμιευτηρίου και τα χρήματά σας θα κερδίσουν επιτόκιο 1,2% όταν ρυθμίσετε την άμεση κατάθεση, το οποίο είναι σημαντικά υψηλότερο από έναν τυπικό λογαριασμό ταμιευτηρίου. Στην πραγματικότητα, συμβαδίζει περισσότερο με τα επιτόκια των λογαριασμών ταμιευτηρίου υψηλού επιτοκίου (1% έως 1,5%).

Κάρτα KOHO

Όταν εγγραφείτε για τον λογαριασμό σας KOHO (Κάνε αίτηση τώρα*), θα μπορείτε να επιλέξετε την κάρτα σας σε έναν από τους τέσσερις χρωματικούς συνδυασμούς. Δεν υπάρχει σκληρός πιστωτικός έλεγχος κατά την εγγραφή σας, έτσι ώστε η προσωρινή εφαρμογή να γίνεται κατά την εγγραφή σας, επομένως η πιστωτική σας βαθμολογία δεν επηρεάζεται προσωρινά.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply