Πέντε συνήθειες πιστωτικών καρτών που πρέπει να σκεφτείτε πριν πάρετε την επόμενη κάρτα σας

4
Πέντε συνήθειες πιστωτικών καρτών που πρέπει να σκεφτείτε πριν πάρετε την επόμενη κάρτα σας

Είσαι ταξιδιώτης στον κόσμο

Σας αρέσει να βγαίνετε έξω και να εξερευνάτε νέα μέρη, πράγμα που σημαίνει ότι περνάτε αρκετό χρόνο στα αεροδρόμια, οδηγώντας ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και κρατώντας εισιτήρια. Ο COVID-19 ανέστειλε πολλά ταξίδια φέτος και πέρυσι, αλλά τώρα που τα πράγματα ανοίγουν ξανά, η περιπλάνηση είναι πιο δυνατή από ποτέ. Αν η ιδέα σας για καλοπέραση είναι το trotting του πλανήτη, θα πρέπει να επιλέξετε μια κάρτα που έχει ισχυρά προνόμια και προνόμια που σχετίζονται με ταξίδια, όπως ταξιδιωτική ιατρική ασφάλιση, κάρτες σαλονιού αεροδρομίου, εκπτώσεις που σχετίζονται με ταξίδια, δωρεάν Wi-Fi στο εξωτερικό και ταξιδιωτικές ανταμοιβές.

 • Έκτακτη ταξιδιωτική ιατρική ασφάλιση
  Η ταξιδιωτική ασφάλιση μπορεί να είναι ένα τρομακτικό και δαπανηρό κόστος πέρα ​​από την τιμή κάθε ταξιδιού που κάνετε. Αλλά ως προνόμιο πιστωτικής κάρτας, αξίζει να το εξετάσετε. Με την HSBC World Elite Mastercard, λαμβάνετε παγκόσμια ταξιδιωτική ιατρική κάλυψη έκτακτης ανάγκης για εσάς, τη σύζυγό σας και τα εξαρτώμενα παιδιά σας που ταξιδεύουν μαζί σας για ταξίδια έως 31 ημερών.
 • Άλλη ασφάλιση
  Απολαύστε την ηρεμία στο ταξίδι σας με δύο ακόμη τύπους ασφάλισης: καθυστέρηση ή απώλεια αποσκευών και ακύρωση ταξιδιού και διακοπή/καθυστέρηση ταξιδιού με την HSBC World Elite Mastercard. Επιπλέον, η ενοικίαση του αυτοκινήτου σας καλύπτεται από ασφάλιση ζημιάς από σύγκρουση/απώλεια ενοικίασης αυτοκινήτου (η οποία περιλαμβάνει επίσης προσωπικά αντικείμενα και κάλυψη τυχαίου θανάτου και τεμαχισμού).
 • Πρόσβαση στο σαλόνι του αεροδρομίου
  Αποκτήστε πρόσβαση σε περισσότερα από 1.000 διεθνή σαλόνια αεροδρομίων με τη δωρεάν συνδρομή σας στο Mastercard Airport Experiences που παρέχεται από το LoungeKey. Εκεί, μπορείτε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με εκπτώσεις σε επιλεγμένες προσφορές για φαγητό, ψώνια και σπα.
 • Εκπτώσεις ξενοδοχείων
  Επωφεληθείτε από την έκπτωση 10% σε επιλεγμένες κρατήσεις ξενοδοχείων στην κάρτα σας όταν κάνετε κράτηση μέσω της HSBC Expedia και Τοποθεσίες Agoda.
 • Περισσότερα από ένα εκατομμύριο δωρεάν hotspot για κινητά
  Η σύνδεση εν κινήσει δεν είναι δύσκολη όταν έχετε το Boingo, μια υπηρεσία hotspot διαθέσιμη στα αεροδρόμια, σε ξενοδοχεία και σε πολλούς άλλους δημόσιους χώρους σε όλο τον κόσμο. Ως κάτοχος HSBC World Elite Mastercard, μπορείτε να συνδέσετε έως και τέσσερις συσκευές τη φορά.
 • Ταξιδιωτικές ανταμοιβές
  Με κάθε επιλέξιμη αγορά στην κάρτα σας, θα λαμβάνετε πόντους επιβράβευσης HSBC, οι οποίοι μπορούν να εξαργυρωθούν για ταξίδια με σεβαστή τιμή 0,005 $ ανά πόντο (με άλλο τρόπο, 20.000 πόντοι αξίζουν 100 $ σε ταξίδι). Επιπλέον, θα κερδίζετε πόντους με ποσοστό 6 πόντους ανά $1 σε ταξιδιωτικές αγορές.
 • Ταξιδιωτική πίστωση 100 $
  Με την HSBC, ξέρετε ότι κατανοούν τους ταξιδιώτες όταν η πιστωτική σας κάρτα σάς λαμβάνει ετήσια πίστωση 100 $ για να ξοδέψετε σε έξοδα που σχετίζονται με ταξίδια, όπως αναβαθμίσεις θέσεων, κάρτες σαλονιού και χρεώσεις αποσκευών.

Λάβετε περισσότερες λεπτομέρειες για την HSBC World Elite Mastercard*

Ψωνίζεις διαδικτυακά σαν να είναι χόμπι

Πολλοί Καναδοί αγοράζουν πράγματα στο Διαδίκτυο, αλλά μερικοί από εμάς είναι επίσης ενθουσιώδεις συγκριτικοί αγοραστές που αναζητούν τις καλύτερες προσφορές — οι οποίες συχνά προέρχονται από καταστήματα νότια των συνόρων. Οι έμπειροι διαδικτυακοί αγοραστές αναζητούν αυτά τα πλεονεκτήματα πιστωτικών καρτών:

 • Χωρίς χρέωση συναλλάγματος
  Όταν αγοράζετε από λιανοπωλητές εκτός Καναδά, θα συνεχίσετε να χρεώνεστε σε δολάρια Καναδά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάτι που αγοράζεται για 20 $ ΗΠΑ θα κοστίζει στην πραγματικότητα περίπου 24,75 $ CAD. Επιπλέον, οι περισσότερες πιστωτικές κάρτες χρεώνουν προμήθεια συναλλάγματος από 2,5% έως 3%. Για να εξοικονομήσετε χρήματα, αναζητήστε μια κάρτα χωρίς χρεώσεις συναλλάγματος, όπως η HSBC World Elite Mastercard.
 • Κερδίστε ανταμοιβές
  Εάν ξοδεύετε τα χρήματά σας ούτως ή άλλως, επιλέξτε μια κάρτα που θα σας επιστρέψει κάτι. Η HSBC World Elite Mastercard αποτελεί μέρος του Προγράμματος Επιβράβευσης HSBC World Elite, το οποίο σας επιτρέπει να κερδίζετε 3% επιστροφή στις ταξιδιωτικές δαπάνες και 1,5% επιστροφή για οτιδήποτε άλλο.
 • Προστατέψτε τις επενδύσεις σας
  Όταν ψωνίζετε με την HSBC World Elite Mastercard, η προστασία αγορών καλύπτει τις επιλέξιμες αγορές από απώλεια, ζημιά ή κλοπή για 90 ημέρες. Επιπλέον, θα διπλασιάσετε αυτόματα την αρχική εγγύηση του κατασκευαστή για έως και ένα επιπλέον έτος με την εκτεταμένη εγγύηση της κάρτας.

Μοιράζεστε οικονομικές ευθύνες με έναν σύντροφο

Εάν εσείς και ο σύντροφός σας μοιράζεστε οικιακές εργασίες, όπως αγορές τροφίμων, τότε μια πρόσθετη κάρτα για τον ίδιο λογαριασμό είναι μια καλή επιλογή για ευκολία και διπλασιασμό των ανταμοιβών σας.

 • Πρόσθετοι κάτοχοι καρτών
  Μπορείτε να πολλαπλασιάσετε τις ανταμοιβές σας χωρίς να πολλαπλασιάσετε τις ετήσιες χρεώσεις σας προσθέτοντας έναν κάτοχο κάρτας. Με την HSBC World Elite Mastercard, μπορείτε να αποκτήσετε στα μέλη της οικογένειάς σας το δικό τους πλαστικό με 50 $ το καθένα.
 • Κερδίζω περισσότερα
  Εάν έχετε οικογένεια με πολλά αυτοκίνητα, γιατί να μην συνδυάσετε την κερδοφορία σας με το φυσικό αέριο; Κερδίστε 1,5% πίσω σε πόντους με την HSBC World Elite Mastercard.

Ψωνίζεις για μια οικογένεια

Τα μεγαλύτερα νοικοκυριά έχουν περισσότερα έξοδα. Τα καλά νέα είναι ότι η στρατηγική χρήση της σωστής πιστωτικής κάρτας μπορεί πραγματικά να αποδώσει. Ψάχνω:

 • Κίνητρα επιβράβευσης
  Χρησιμοποιείτε πολύ την κάρτα σας για κατηγορίες δαπανών, όπως είδη παντοπωλείου και νοικοκυριά, γι’ αυτό βεβαιωθείτε ότι μεγιστοποιείτε αυτή τη δύναμη δαπανών. Θα κερδίσετε 1,5% επιστροφή σε πόντους και 3% επιστροφή στις ταξιδιωτικές δαπάνες, με την HSBC World Elite Mastercard. Μπορείτε να εξαργυρώσετε αυτούς τους πόντους για ταξίδια, δωροκάρτες ή εμπορεύματα ή ακόμα και ως πίστωση στο υπόλοιπο της πιστωτικής σας κάρτας.
 • Apple Pay
  Μην ανησυχείτε ποτέ ξανά για εσάς ή τα παιδιά σας που έχετε μετρητά στο χέρι. Με μια βοηθητική οικογενειακή πιστωτική κάρτα στην εφαρμογή Apple Pay τους, μπορούν να πληρώσουν για τις αγορές τους με ένα μόνο πάτημα.

Λάβετε περισσότερες λεπτομέρειες για την HSBC World Elite Mastercard*

Αποταμιεύετε για έναν στόχο

Ένας γάμος, μια ανακαίνιση σπιτιού ή ένα ταξίδι που γίνεται μια φορά στη ζωή είναι όλα σημαντικά έξοδα. Εάν ετοιμάζεστε να κάνετε μια μεγάλη υπερβολή, αναζητήστε μια πιστωτική κάρτα που θα σας βοηθήσει να συγκεντρώσετε μεγάλα μπόνους, γρήγορα. Αυτήν τη στιγμή, οι νέοι υποψήφιοι για την HSBC World Elite Mastercard μπορούν να λάβουν ένα τεράστιο μπόνους καλωσορίσματος που περιλαμβάνει:

 • Έως 100.000 μπόνους πόντους HSBC Rewards
  Κερδίστε την πληρωμή του πρώτου σας έτους! Ανοίξτε έναν νέο λογαριασμό και θα λάβετε ένα μπόνους καλωσορίσματος 20.000 πόντων. Κερδίστε επιπλέον 50.000 πόντους όταν ξοδέψετε 6.000 $ τις πρώτες 180 ημέρες και άλλους 10.000 πόντους όταν προσθέσετε τον πρώτο σας εξουσιοδοτημένο χρήστη. Τέλος, στην επέτειο ενός έτους ως κάτοχος κάρτας, θα λάβετε άλλους 20.000 πόντους. Εάν κερδίσετε και τους 100.000 πόντους, αυτό είναι αξία 500 $.
 • Έκπτωση ετήσιας αμοιβής
  Εξασφαλίστε έκπτωση της ετήσιας αμοιβής σας (αξία 149 $) για το πρώτο έτος.

Το πρώτο βήμα για να βρείτε την τέλεια πιστωτική κάρτα είναι να κατανοήσετε το δικό σας προφίλ δαπανών. Είτε ταξιδεύετε σε όλο τον κόσμο, ψωνίζετε online, διευθύνετε ένα νοικοκυριό, μοιράζεστε οικονομικά ή κάνετε αποταμίευση για έναν βραχυπρόθεσμο στόχο, υπάρχουν πολύτιμα προνόμια και οφέλη που θα σας βοηθήσουν να ζήσετε την καλύτερη ζωή σας.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply