Οι καλύτερες ταξιδιωτικές πιστωτικές κάρτες που δεν είναι ταξιδιωτικές πιστωτικές κάρτες

1
Οι καλύτερες ταξιδιωτικές πιστωτικές κάρτες που δεν είναι ταξιδιωτικές πιστωτικές κάρτες

Τι είναι η πιστωτική κάρτα travel-alt;

Οι εναλλακτικές πιστωτικές κάρτες ταξιδιού, ή οι πιστωτικές κάρτες travel-alt, είναι κάρτες που προσφέρουν ανταμοιβές στα έξοδα ταξιδιού και σε άλλα πράγματα. Οι παραδοσιακές πιστωτικές κάρτες ταξιδιού (με δυνατότητες κέρδους και ανταμοιβές για πτήσεις, ξενοδοχεία, κρουαζιέρες, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και εμπειρίες όπως περιηγήσεις) είναι πολύ δημοφιλείς στον Καναδά. Όμως, μετά από 18 μήνες απαγορευμένων ή διακοπτόμενων ταξιδιών, η χρησιμότητα αυτών των καρτών προφανώς μειώνεται.

Εισαγάγετε τις πιστωτικές κάρτες travel-alt. Με αυτές τις κάρτες, μπορείτε να συλλέξετε ανταμοιβές ξοδεύοντας σε ταξιδιωτικά ή μη ταξιδιωτικά αντικείμενα και απολαύστε ευέλικτες εξαργυρώσεις. Δεν είστε κλειδωμένοι στον τρόπο χρήσης ή εξαργύρωσης της κάρτας σας. Οι πιστωτικές κάρτες Travel-alt είναι μια σταθερή επιλογή για όσους θέλουν να μπορούν να εξαργυρώσουν για δωροκάρτες, εμπορεύματα ή εμπειρίες, διατηρώντας παράλληλα ανοιχτή την επιλογή ανταμοιβών ταξιδιού.

Χαρακτηριστικά που πρέπει να αναζητήσετε σε μια πιστωτική κάρτα travel-alt

Μια καλή κάρτα travel-alt θα σας επιτρέψει να κερδίσετε πόντους σε αγορές για ταξίδια και άλλες κατηγορίες. Επιπλέον, θα ανήκει σε ένα πρόγραμμα πόντων που προσφέρει σταθερές ταξιδιωτικές ανταμοιβές, αλλά σας επιτρέπει επίσης να εξαργυρώσετε για άλλα πράγματα όπως δωροκάρτες, εμπορεύματα, εκδηλώσεις ή εμπειρίες—ή ακόμα και μετρητά! Πέρα από αυτά τα βασικά, υπάρχουν και άλλες δυνατότητες και μεταβλητές που πρέπει να προσέξετε.

Ταξιδιωτική ασφάλιση

Η αξιόλογη ταξιδιωτική ασφάλιση μπορεί να είναι δαπανηρή, προσθέτοντας συχνά εκατοντάδες δολάρια στην τιμή κάθε ταξιδιού. Μπορεί να είναι δελεαστικό να το κάνετε χωρίς, αλλά το πιθανό κόστος ενός ανασφάλιστου τραυματισμού ή ατυχήματος μπορεί να το κάνει μια πολύ επικίνδυνη επιλογή. Οι πιστωτικές κάρτες με το όφελος της ταξιδιωτικής ασφάλισης είναι μια οικονομική λύση.

Όταν αγοράζετε μια κάρτα με ταξιδιωτική ασφάλιση, αναζητήστε προστασία που ταιριάζει στο στυλ του ταξιδιού σας. Για παράδειγμα, ενώ το σακίδιο που ταξιδεύει ελαφρύ πιθανότατα δεν χρειάζεται κάλυψη χαμένων αποσκευών, ο επαγγελματίας σε επαγγελματικό ταξίδι με ακριβό εξοπλισμό υπολογιστή πιθανότατα χρειάζεται.

Εάν η πιστωτική σας κάρτα δεν περιλαμβάνει ταξιδιωτική ασφάλιση ως προνόμιο, αξίζει να εξετάσετε την πλήρη κάλυψη, ακόμα κι αν ταξιδεύετε μόνο τοπικά. ο HSBC World Elite Mastercard, για παράδειγμα, φέρει ευρείας εμβέλειας ταξιδιωτικές, ιατρικές πολιτικές και ενοικιάσεις αυτοκινήτων.

Πρόγραμμα επιβράβευσης και ταξιδιωτικές ενισχύσεις

Το καλύτερο είδος προγράμματος επιβράβευσης για μια κάρτα travel-alt είναι αυτό που σας επιτρέπει να κερδίζετε πόντους που μπορούν να εξαργυρωθούν για ταξίδια και ανταμοιβές εκτός ταξιδιού. Με το πρόγραμμα επιβράβευσης HSBC, για παράδειγμα, μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας για επιλέξιμα έξοδα ταξιδιού, συμπεριλαμβανομένων πτήσεων, ξενοδοχείων, εισιτηρίων κρουαζιέρας ή τρένου ή περιηγήσεων. Και ένα μεγάλο πλεονέκτημα: Δεν υπάρχουν ημερομηνίες συσκότισης για εξαργύρωση. Και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε ταξιδιωτικό πράκτορα ή ιστότοπο για να κάνετε κράτηση.

Εάν το ταξίδι σας είναι προς το παρόν σε αναμονή, μπορείτε να επωφεληθείτε από τους πόντους επιβράβευσης HSBC. Μετατρέψτε τα κέρδη σας σε εμπορεύματα όπως ηλεκτρονικά είδη ή αθλητικό εξοπλισμό ή εμπειρίες, όπως βόλτες με ελικόπτερο ή καγιάκ. Μπορείτε επίσης να εξαργυρώσετε για δωροκάρτες, για δώρο ή απλώς για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Και μπορείτε να βάλετε τις ανταμοιβές σας σε έναν λογαριασμό Charitable Impact για να κάνετε δωρεές. Φυσικά, αν ψάχνετε για κρύα, σκληρά μετρητά, μπορείτε να εφαρμόσετε τους πόντους σας στο στεγαστικό σας δάνειο, στη Mastercard ή στον λογαριασμό ταμιευτηρίου της HSBC.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply