Οδηγός διαχείρισης οικονομικών για την ανάπτυξη μελών υπηρεσιών

4
Οδηγός διαχείρισης οικονομικών για την ανάπτυξη μελών υπηρεσιών

Η ζωή στον στρατό προσφέρει κάποιες ξεχωριστές εμπειρίες σε σύγκριση με την πολιτική ζωή, και αυτό περιλαμβάνει τον προϋπολογισμό και τα οικονομικά σας. Η διαδικασία προ-ανάπτυξης μπορεί να είναι συντριπτική, ειδικά όταν οργανώνετε τα χρήματα και τους λογαριασμούς σας.

Είναι σημαντικό να παρέχετε στην οικογένειά σας όλα όσα χρειάζονται για να κρατήσετε εσάς και τα εξαρτώμενα άτομα άνετα και σταθερά. Αυτό σημαίνει συλλογή εγγράφων, πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων σε παρόχους υπηρεσιών, δημιουργία νέων προϋπολογισμούς, και την οργάνωση της περιουσίας σας. Όσο περισσότερο προετοιμάζεστε εκ των προτέρων, τόσο λιγότερο πρέπει να ανησυχείτε για την κατάστασή σας επενδύσεις και τα οικονομικά όταν επιστρέψετε σπίτι.

Για να διευκολύνουμε τη διαδικασία, έχουμε συγκεντρώσει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα οικονομικά της ανάπτυξης. Διαβάστε ή μεταβείτε σε μια συγκεκριμένη κατηγορία παρακάτω:

Ανάγκες προ-ανάπτυξης

Ανάγκες ανάπτυξης

Ανάγκες μετά την ανάπτυξη

Πριν την ανάπτυξή σας

Υπάρχει πολλή γραφειοκρατία και συναισθήματα που εμπλέκονται στην προετοιμασία για την ανάπτυξη. Φροντίστε να αφιερώσετε αρκετό χρόνο για τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα και, στη συνέχεια, προγραμματίστε χρόνο για να οργανώσετε τα οικονομικά σας για λίγη ησυχία.

Ελέγξτε τα σχέδια περιουσίας και δικαιούχων σας

Αν και υπάρχουν πολλά να δουλέψετε, θα πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στη διευθέτηση του σχεδιασμού της περιουσίας σας. Αυτό θέτει ένα σχέδιο για την ιδιοκτησία, τα οικονομικά σας, επενδύσεις, και εξαρτώμενα άτομα. Είναι μια σημαντική συζήτηση που πρέπει να κάνετε με τον σύντροφό σας και καθιερώνει:

  • Πληρεξούσιο
  • Ζωντανή θέληση
  • Τελευταία επιθυμία και διαθήκη
  • Φροντίδα μακράς διαρκείας
  • Ασφάλεια ζωής
  • Παροχές Survivor
  • Διευθέτηση κηδειών

Οποιοσδήποτε έχει περιουσία, πλούτο ή εξαρτώμενα άτομα θα πρέπει να έχει κάποια σχεδιασμός περιουσίας τα βασικά εξασφαλισμένα. Αυτά τα έγγραφα θα προστατεύσουν τις επιθυμίες σας και την οικογένειά σας σε περίπτωση σοβαρού τραυματισμού. Υπάρχουν αρκετοί στρατιωτικοί πόροι που θα σας βοηθήσουν να προετοιμάσετε την περιουσία σας:

Αναθέστε ξανά τις οικονομικές σας ευθύνες

Τα προγράμματα επικοινωνίας μπορεί να γίνουν δύσκολο να διατηρηθούν ενώ λείπετε από το σπίτι, επομένως είναι σημαντικό να έχετε μια άμεση επαφή για τις οικονομικές σας ευθύνες όσο λείπετε. Για πολλούς, αυτός είναι σύζυγος ή γονέας. Μπορείτε να επιλέξετε όποιον εμπιστεύεστε, αλλά να έχετε κατά νου ότι θα έχει πρόσβαση στα περισσότερα από τα προσωπικά σας στοιχεία. Επικοινωνήστε εκ των προτέρων ποιες είναι οι ανάγκες και οι προσδοκίες σας και βεβαιωθείτε ότι το σημείο επαφής σας είναι ανοιχτό στην ευθύνη.

Εάν έχετε εξαρτώμενα άτομα, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχουν πρόσβαση και στα οικονομικά σας. Μιλήστε με φροντιστές και οικονομικές επαφές για να δημιουργήσετε ένα σχέδιο επικοινωνίας και πρόσβασης σε χρήματα, ώστε όλοι να είναι στην ίδια σελίδα και κανείς να μην μένει χωρίς πόρους όσο είστε αναπτυγμένοι.

Ενημερώστε τα συμβόλαια και τις υπηρεσίες σας

Κατάλογος πλεονεκτημάτων SCRA για την ανάπτυξη μελών υπηρεσίας.

Καθώς σχεδιάζετε, πραγματοποιήστε τις πληρωμές σας και καθορίστε ποιες μπορείτε να ακυρώσετε όσο λείπετε. Για παράδειγμα, μπορεί να μπορέσετε να εξοικονομήσετε κόστος αυτοκινήτου ακυρώνοντας την ασφάλιση σύγκρουσης, καθώς δεν θα οδηγείτε. Ομοίως, δεν θα χρειαστεί να διαθέσετε προϋπολογισμό για συντήρηση ή φυσικό αέριο, αν και θα πρέπει να έχετε πλήρη ασφάλιση για την κάλυψη ζημιών ή κλοπής.

Για οποιαδήποτε πληρωμή θα συνεχίσετε να πληρώνετε, είναι καλύτερο να τις ρυθμίσετε σε αυτόματη πληρωμή ενώ λείπετε. Μοιραστείτε τυχόν ημερομηνίες πληρωμής και πληροφορίες λογαριασμού με το οικονομικό σας σημείο επαφής σε περίπτωση που κάτι χρειάζεται περισσότερη προσοχή.

Εάν ζείτε μόνοι σας, τότε μπορείτε επίσης να ακυρώσετε το ενοίκιο σας. ο Νόμος για την Πολιτική Αρωγή των Υπαλλήλων (SCRA) σας επιτρέπει να ακυρώσετε μια μίσθωση κατοικίας ή αυτοκινήτου, να ακυρώσετε την τηλεφωνική σας υπηρεσία και να αποφύγετε τον αποκλεισμό ενός σπιτιού που διαθέτετε χωρίς κυρώσεις. Επιπλέον, μπορείτε να μειώσετε τα επιτόκια του χρέους σας κατά τη διάρκεια της ανάπτυξής σας, δίνοντάς σας ένα πόδι για την αποπληρωμή του χρέους ή οικονομίες στόχους. Μάθετε περισσότερα για τα οφέλη του SCRA παρακάτω:

Δημιουργήστε έναν προϋπολογισμό ανάπτυξης

Η πληρωμή σας μπορεί να αλλάξει κατά τη διάρκεια και μετά την ανάπτυξη, πράγμα που σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να ενημερώσετε τον προϋπολογισμό σας. Χρησιμοποίησε ένα αριθμομηχανή ανάπτυξης για να υπολογίσετε πώς θα αλλάξει η αμοιβή σας για να έχετε μια βάση για τον προϋπολογισμό σας.

Συνήθως, σας συνιστούμε να βάλετε το 50 τοις εκατό της αμοιβής σας για ανάγκες, όπως ενοίκιο και είδη παντοπωλείου. Εάν δεν έχετε κανέναν να βασίζεται στο εισόδημά σας, τότε θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να μοιράσετε αυτό το κομμάτι της αλλαγής μεταξύ των λογαριασμών ταμιευτηρίου και του χρέους σας.

Βεβαιωθείτε ότι συνεχίζετε να καταθέτετε τουλάχιστον το 20 τοις εκατό της αμοιβής σας σε αποταμιεύσεις. Στείλτε ένα μέρος από αυτό σε ένα ταμείο έκτακτης ανάγκης, ενώ το υπόλοιπο μπορεί να πάει για τους μεγαλύτερους στόχους αποταμίευσης σας, όπως η αγορά ενός σπιτιού και η συνταξιοδότηση.

Χρησιμοποιήστε αυτούς τους πόρους για να υπολογίσετε τους στόχους και τους προϋπολογισμούς σας, καθώς και για τον προγραμματισμό των φόρων σας:

Προετοιμάστε ένα Deployment Binder

Μακέτα κάποιου που συμπληρώνει τη λίστα ελέγχου ανάπτυξης.

Εικονογραφημένο κουμπί για λήψη της εκτυπώσιμης λίστας ελέγχου βιβλιοδεσίας ανάπτυξης.

Είναι καλύτερο να οργανώσετε και να τακτοποιήσετε όλα τα έγγραφα, τις πληροφορίες και τις ανάγκες σας σε ένα βιβλιοδετικό ανάπτυξης για την οικογένειά σας. Αυτό θα περιέχει αντίγραφα των εγγράφων προγραμματισμού της περιουσίας σας, πληροφορίες προϋπολογισμού και πρόσθετες επαφές και έγγραφα.

Δημιουργήστε αντίγραφα των προσωπικών σας εγγράφων, όπως πιστοποιητικά γέννησης, συμβόλαια, τραπεζικά στοιχεία και άλλα. Θέλετε επίσης να αναφέρετε σημαντικές επαφές όπως οι οικογενειακοί γιατροί, ο κτηνίατρος του κατοικίδιου ζώου σας, οι οικιακές επαφές και το πληρεξούσιό σας.

Μόλις ετοιμάσετε το βιβλίο σας, δώστε το στον πιο έμπιστο φίλο ή μέλος της οικογένειάς σας. Και πάλι, αυτό το σημείο επαφής θα έχει πολλές πληροφορίες για εσάς που πρέπει να παραμείνουν ασφαλείς. Ολοκληρώστε το με οδηγίες ή εκκρεμότητες για όσο λείπετε και τα οικονομικά σας θα πρέπει να είναι ασφαλή για την άδεια σας.

Ενώ είστε αναπτυγμένοι

Αν και οι περισσότερες από τις ανάγκες σας καλύπτονται πριν από την ανάπτυξη, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να διευθετήσετε όσο λείπετε από το σπίτι.

Προστατέψτε τον εαυτό σας από απάτες και απατεώνες

Εικονογραφημένο στατιστικό ότι τα μέλη της υπηρεσίας έχασαν κατά μέσο όρο 775 $ λόγω απάτης.

Οι απατεώνες έχουν τη συνήθεια να στοχεύουν το στρατιωτικό προσωπικό, τόσο κατά την ανάπτυξη όσο και στη βάση. Το να έχετε κάποιον που εμπιστεύεστε για να διατηρεί τα περιουσιακά σας στοιχεία και την ασφάλειά σας στο σπίτι μπορεί να σας προστατεύσει από κλοπή ιδιοκτησίας και ταυτότητας. Θα πρέπει επίσης να ενημερώσετε την τράπεζά σας και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα για την άδεια σας, ώστε να μπορούν να παρακολουθούν για ύποπτη δραστηριότητα.

Ωστόσο, πολλοί απατεώνες εκμεταλλεύονται τους στρατιώτες στο διαδίκτυο μέσω εφαρμογών γνωριμιών, phishing και πλαστοπροσωπίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Διατηρήστε τον εαυτό σας ασφαλή και μην μοιράζεστε προσωπικά στοιχεία ή χρήματα με άτομα που συναντάτε στο διαδίκτυο. Ρομαντικές απάτες και απάτες ταυτότητας είναι ιδιαίτερα δημοφιλή και μπορεί να σας κοστίσουν χιλιάδες.

Προσαρμόστε τις αποταμιεύσεις σας

Δεδομένου ότι δεν θα είστε υπεύθυνοι για τόσους λογαριασμούς και μπορεί να έχετε μειώσει τα επιτόκια χρέους, η ανάπτυξη είναι η τέλεια στιγμή για να δημιουργήσετε τις αποταμιεύσεις σας.

Κατά τη διάρκεια της ανάπτυξής σας, μπορεί να πληροίτε τα κριτήρια για το Υπουργείο Άμυνας Πρόγραμμα κατάθεσης ταμιευτηρίου (SDP), η οποία προσφέρει επιτόκιο έως και 10 τοις εκατό. Αυτό είναι διαθέσιμο σε μέλη των υπηρεσιών που έχουν αναπτυχθεί σε καθορισμένες ζώνες μάχης και σε όσους λαμβάνουν αμοιβή εχθρικών πυρών.

Οι στρατιωτικοί και οι ομοσπονδιακοί κυβερνητικοί υπάλληλοι είναι επίσης επιλέξιμοι για το Πρόγραμμα εξοικονόμησης χρημάτων. Αυτή είναι μια συμπληρωματική συνταξιοδοτική εξοικονόμηση στο πρόγραμμα συνταξιοδοτικού συστήματος δημόσιας υπηρεσίας.

Πρόσθετοι πόροι για οικονομική βοήθεια

Η ανάπτυξη μπορεί να είναι μια οικονομικά και συναισθηματικά δύσκολη περίοδος για οικογένειες μελών υπηρεσίας. Βεβαιωθείτε ότι εσείς και η οικογένειά σας έχετε εύκολη πρόσβαση σε οικονομική βοήθεια σε περίπτωση που βρεθούν σε ανάγκη.

Κάθε μεμονωμένος κλάδος του στρατού προσφέρει τους δικούς του οικογενειακούς και οικονομικούς πόρους. Μπορείτε να βρείτε πρόσθετη φροντίδα μέσω τοπικών συστημάτων υποστήριξης και εθνικών οργανισμών, όπως το Military OneSource και το American Legion.

Αφού επιστρέψετε στο σπίτι

Η επιστροφή στο σπίτι μετά την αποστολή μπορεί να είναι μια ορμή συναισθημάτων. Ανακούφιση, εξάντληση, ενθουσιασμός και πολλή γιορτή σίγουρα θα έρθουν μαζί. Υπάρχουν πολλά να εξετάσετε επανένταξη μετά την ανάπτυξη, και αυτό περιλαμβάνει μια άλλη ματιά στα οικονομικά σας.

Ενημερώστε τον προϋπολογισμό σας

Ακριβώς όπως πριν από την ανάπτυξη, θα πρέπει να ενημερώσετε τον προϋπολογισμό σας για να λάβετε υπόψη τις νέες ανάγκες δαπανών και τις νέες πληρωμές σας. Ήρθε η ώρα να επαναφέρετε την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας, να βρείτε στέγαση και να προγραμματίσετε το μηνιαίο σας πρόγραμμα προϋπολογισμός παντοπωλείου.

Μετά από μια ώθηση στην εξοικονόμηση πόρων κατά την ανάπτυξη, μπορεί να θέλετε να απολαύσετε κάτι ωραίο — κάτι που είναι απολύτως εντάξει! Το κλειδί είναι να αποφασίσετε τι θέλετε για τον εαυτό σας ή την οικογένειά σας, υπολογίστε εάν είναι λογικό διατηρώντας παράλληλα άλλους στόχους αποταμίευσης, όπως ταμείο βροχερών ημερώνκαι περιορίστε άλλες επιπόλαιες αγορές. Τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για ξεφάντωμα δαπανών – είναι καλύτερο να επενδύσετε αυτά τα χρήματα σε εξοικονόμηση εκπαίδευσης, συνταξιοδότηση και άλλα μακροπρόθεσμα σχέδια.

Εκτός από τους στόχους αποταμίευσης που έχετε θέσει, βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμοι να φροντίσετε τη δική σας υγεία και την υγεία της οικογένειάς σας. Δώστε προτεραιότητα στο δικό σας ψυχική υγεία μετά την αποστολή και μιλήστε με έναν σύμβουλο, εγγραφείτε σε ομάδες υποστήριξης και προετοιμαστείτε για επανένταξη. Η οικογένειά σας και τα παιδιά σας μπορεί επίσης να δυσκολεύονται να προσαρμοστούν, επομένως σκεφτείτε τις ανάγκες τους και αναζητήστε πόρους επίσης.

Εξόφληση του χρέους

Εικονογραφημένος ληξιπρόθεσμος λογαριασμός που δηλώνει ότι το 34% των ενεργών μελών της υπηρεσίας δεν πληρώνουν τους λογαριασμούς τους εγκαίρως και ότι οι οικογένειες των στρατιωτικών είναι πιο πιθανό να μείνουν πίσω στις πληρωμές από τους πολίτες.

Αντί για ένα νέο αυτοκίνητο, θα πρέπει να προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε το μεγαλύτερο μέρος των αποταμιεύσεών σας για να ξεπληρώσετε το χρέος. Μπορεί να έχετε εξοικονομήσει τόκους κατά την ανάπτυξη, αλλά τώρα το χρέος σας θα συνεχίσει να συσσωρεύει επιπλέον κόστος. Η πληρωμή ενός σημαντικού ποσού τώρα μπορεί να σας εξοικονομήσει εκατοντάδες έως χιλιάδες μακροπρόθεσμα και μπορεί επίσης να μειώσει τις μηνιαίες πληρωμές σας.

Διαχωρίστε τα Ταμεία Έκτακτης Ανάγκης

Εάν δεν είχατε ήδη ταμείο έκτακτης ανάγκης, τώρα είναι η ιδανική στιγμή να αφήσετε κάποια χρήματα στην άκρη. Ένα ταμείο έκτακτης ανάγκης θα πρέπει να καλύπτει τρεις έως έξι μήνες δαπανών σε περίπτωση που χάσετε το εισόδημά σας. Διαχωρίστε μερικές από τις αποταμιεύσεις σας για να ξεκινήσετε ή να ολοκληρώσετε αυτό το ταμείο και αισθανθείτε σίγουροι ότι η οικογένειά σας προστατεύεται.

Ελέγξτε τα νομικά σας έγγραφα

Τέλος, θα θελήσετε να ανατρέξετε στα έγγραφα σχεδιασμού της περιουσίας σας και να τα ενημερώσετε όπως απαιτείται. Εάν σκοπεύετε να αναπτύξετε ξανά κάποια στιγμή σύντομα, βεβαιωθείτε ότι το πληρεξούσιό σας είναι ενημερωμένο, καθώς λήγει. Διαφορετικά, προσαρμόστε τα στοιχεία του δικαιούχου και της περιουσίας σας όπως απαιτείται.

Οι οικογένειες που βιώνουν την ανάπτυξη έχουν πολλά να εξετάσουν, από τη φροντίδα των παιδιών και τη στέγαση, μέχρι τα οικονομικά και τον προγραμματισμό περιουσίας. Εξερευνήστε τους παραπάνω οικονομικούς πόρους για να αποκαταστήσετε την ψυχική σας ηρεμία και να περάσετε τον χρόνο σας εκεί που έχει πραγματικά σημασία — δημιουργώντας αναμνήσεις και απολαμβάνοντας χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Πηγή: FTC | NFCC

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply