Επένδυση σε τοπικές επιχειρήσεις (Κερδίστε 10%-25%)

12
Επένδυση σε τοπικές επιχειρήσεις (Κερδίστε 10%-25%)
Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους από τους συνεργάτες μας. Διαβάστε πώς κερδίζουμε χρήματα για περισσότερες πληροφορίες.

Ίσως θέλετε να επενδύσετε σε ορισμένες πλατφόρμες crowdfunding, αλλά δεν έχετε βρει ακόμα την κατάλληλη.

Mainvest μπορεί να είναι το πρώτο που πρέπει να δοκιμάσετε!

Είναι μια εξαιρετική επενδυτική πλατφόρμα για τους ανθρώπους να αρχίσουν να επενδύουν σε επιχειρήσεις, ακόμη και με περιορισμένα κεφάλαια ή μικρή εμπειρία με μετοχές και ομόλογα.

Η κριτική μας για το Mainvest θα σας δώσει τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αποφασίσετε εάν η Mainvest είναι η σωστή επιλογή για τις επενδύσεις σας.

Mainvest Επισκόπηση

Ελαφριά

Ελαφριά

Κάθε μέρα εμφανίζονται νέες επιχειρήσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες. Χρειάζονται οικονομική υποστήριξη για να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα!

Υπηρεσίες της Mainvest σύνδεση επενδυτών με τοπικές επιχειρήσεις για να ρέουν τα χρήματα. Μπορείτε να επενδύσετε σε εστιατόρια, ζυθοποιεία, αρτοποιεία και πολλά άλλα!

Διευκολύνουν τους επενδυτές να διαφοροποιήσουν τα χαρτοφυλάκιά τους επενδύοντας σε νέες εταιρείες στο στάδιο της εκκίνησης.

Η Mainvest είναι μια υπέροχη πλατφόρμα για αρχίσουν να επενδύουν για χαμηλό κόστος και χωρίς μεγάλη προηγούμενη εμπειρία – 100 $ σας κάνουν να ξεκινήσετε, χωρίς χρεώσεις ή κρυφό κόστος.

Και για να σας δώσουμε στους επενδυτές κάποια ασφάλεια, υπάρχει περιορισμένος αριθμός μικρών επιχειρήσεων στις οποίες μπορείτε να επενδύσετε ανά πάσα στιγμή στην πλατφόρμα Mainvest.

Κάθε εταιρεία που υποβάλλει αίτηση στη Mainvest ελέγχεται. Σύμφωνα με τη Mainvest, μόνο το 5% περνούν πραγματικά τη διαδικασία ελέγχου.

Κάντε κλικ εδώ για να ανοίξτε τον λογαριασμό σας στο Mainvest τώρα.

Πώς λειτουργεί η Mainvest

Μικρές τοπικές επιχειρήσεις και νεοσύστατες επιχειρήσεις κάνουν αίτηση με τη Mainvest για να καταχωρηθούν στον ιστότοπό τους. Στη συνέχεια, η Mainvest κάνει κτηνίατρο και καταγράφει τις επιχειρήσεις που περνούν τη διαδικασία ελέγχου στον ιστότοπό της.

Mainvest παραθέτει λεπτομέρειες σχετικά με την επιχείρηση για τους επενδυτές, συν το χρηματικό ποσό που θέλουν να συγκεντρώσουν και πόσα έσοδα βγάζει αυτή τη στιγμή η εταιρεία.

Αφού οι επενδυτές εξετάσουν αυτές τις πληροφορίες, μπορούν να επιλέξουν να επενδύσουν σε μία ή περισσότερες επιχειρήσεις αγοράζοντας σημειώσεις κατανομής εσόδων.

Η επιχείρηση συμφωνεί να σας πληρώνει ένα ποσοστό των εσόδων της κάθε τρίμηνο μέχρι να φτάσετε σε ένα συγκεκριμένο πολλαπλάσιο της επένδυσης.

Η επιχείρηση συμφωνεί επίσης να σας επιστρέψει ολόκληρη την επένδυση μέχρι μια συγκεκριμένη ημερομηνία, ανεξάρτητα από τα έσοδά της.

Ελάχιστη επένδυση

Η ελάχιστη επένδυση με τη Mainvest είναι 100 $, ανοιχτή τόσο σε διαπιστευμένους όσο και σε μη διαπιστευμένους επενδυτές.

Τύποι Επενδύσεων

γυναίκα που παίρνει μπύρα από το στόμιο

Mainvest προσφέρει ευκαιρίες χρέους ή μετοχών σε μικρές επιχειρήσεις.

Όταν επενδύετε, λαμβάνετε μια σημείωση κατανομής εσόδων που θα σας πληρώνει για την επένδυσή σας κάθε τρίμηνο μέχρι να εξοφληθεί.

Η εταιρεία συμφωνεί να αποπληρώσει ολόκληρη την αρχική σας επένδυση μέχρι μια συγκεκριμένη ημερομηνία, ανεξάρτητα από τα έσοδά της.

Μερικές επιχειρήσεις με τούβλα και κονιάματα

Αυτές οι μικρές επιχειρήσεις από τούβλα και κονιάματα περιλαμβάνουν εστιατόρια, ζυθοποιεία, σαλόνια ομορφιάς και φορτηγά τροφίμων.

Επεκτείνονται επίσης σε ευκαιρίες που σχετίζονται με την κάνναβη. Αυτό περιλαμβάνει κάνναβη καλλιέργειας και καταστήματα που σχετίζονται με την κάνναβη.

Ο κανονισμός ΤΣ επιτρέπει αυτές οι επενδύσεις να είναι ανοιχτές σε οποιονδήποτε.

Προμήθειες Mainvest

Mainvest δεν χρεώνει στους επενδυτές καμία αμοιβή.

Αντίθετα, χρεώνουν ένα τέλος 6% σε μικρές επιχειρήσεις για οποιαδήποτε χρήματα συγκεντρώνουν μέσω της πλατφόρμας.

Υπέρ και κατά

Πλεονεκτήματα

γυναίκα που δίνει μπράβο επειδή το πιστωτικό κάρμα είναι νόμιμο

 • Χαμηλή ελάχιστη επένδυση ($100)
 • Επένδυση σε τοπικές νεοφυείς και μικρές επιχειρήσεις – περισσότερες τοπικές θέσεις εργασίας!
 • Ανοιχτό σε μη διαπιστευμένους επενδυτές
 • Χωρίς τέλη

Μειονεκτήματα

αποδοκιμάζω

 • Σύντομο ιστορικό μόνο 3 ετών
 • Δεν υπάρχει δευτερεύουσα αγορά για να μεταπωλήσετε τις σημειώσεις κατανομής των εσόδων σας (η επένδυσή σας)
 • Μπορεί να είναι επικίνδυνο να επενδύσεις σε μια νεοσύστατη ή μικρή επιχείρηση
 • Εάν η μικρή επιχείρηση αστοχήσει, η Mainvest δεν είναι υπεύθυνη και οι επενδυτές χάνουν τα χρήματά τους
 • Οι μικρές επιχειρήσεις είναι επίσης μια μακροπρόθεσμη επενδυτική επιλογή, με τις πληρωμές να κατανέμονται ανά τρίμηνα

Συχνές ερωτήσεις για τη Mainvest

άνθρωπος που σκέφτεται πάνω από τα σχολικά βιβλία

Είναι η Mainvest μια νόμιμη πλατφόρμα για επενδύσεις σε τοπικές επιχειρήσεις;

Ναι, είναι εγγεγραμμένοι στην SEC ως Πύλη Χρηματοδότησης Title III, η οποία είναι ένας αυστηρός κανονισμός που πρέπει να ακολουθούν οι πλατφόρμες πληθοχρηματοδότησης και επίσης να κάνουν ορισμένες δηλώσεις SEC προκειμένου να παραμείνουν σε καλή κατάσταση μαζί τους.

Είναι τα χρήματά μου ασφαλή στη Mainvest;

Ενώ ο ιστότοπός τους χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση και οι μεταφορές χρημάτων τους γίνονται μέσω του Plaid, τα χρήματά σας δεν είναι ασφαλισμένα από το FDIC ή το SIPC.

Υπάρχει ένας βαθμός κινδύνου που ενέχει οποιεσδήποτε επενδύσεις κάνετε. Αυτή είναι μια επένδυση υψηλότερου κινδύνου σε σύγκριση με μια πιο σταθερή επένδυση όπως ένα CD.

Πόσο μπορώ να επενδύσω;

Κάθε επιχείρηση μπορεί να επιλέξει το ελάχιστο ποσό επένδυσης που είναι συνήθως $100.

Ωστόσο, υπάρχουν μέγιστα όρια που μπορεί να επενδύσει ένας μη διαπιστευμένος επενδυτής.

Παρόλο που η Mainvest είναι ανοιχτή σε μη διαπιστευμένους επενδυτές, το μεγαλύτερο μέρος που μπορεί να επενδύσει ένας μη διαπιστευμένος επενδυτής ανά SEC είναι:

 • Το μεγαλύτερο των 2.200 $ ή 5% του ετήσιου εισοδήματος ή της καθαρής θέσης του επενδυτή, εάν είτε το ετήσιο εισόδημα είτε η καθαρή θέση του επενδυτή είναι μικρότερη από 107.000 $
 • Το 10% του μεγαλύτερου του ετήσιου εισοδήματος ή της καθαρής θέσης του επενδυτή, που δεν πρέπει να υπερβαίνει ένα ποσό που πωλήθηκε των 107.000 $, εάν τόσο το ετήσιο εισόδημα όσο και η καθαρή θέση του επενδυτή είναι ίσα ή περισσότερα από 107.000 $.

Δεν υπάρχουν όρια στο πόσα μπορείτε να επενδύσετε εάν είστε διαπιστευμένος επενδυτής.

Πόσα μπορώ να κερδίσω σε αντάλλαγμα;

Linus κριτική μαύρη γυναίκα που κρατά έναν κουμπαρά και λογαριασμούς

Mainvest χρησιμοποιεί πολλαπλάσια στα εισαγωγικά τους. Παραθέτουν ένα πολλαπλάσιο επένδυσης, δηλαδή 1,3x, 1,4x, 1,5x κ.λπ.

Κάθε επιχείρηση έχει διαφορετικό πολλαπλάσιο. Το ποσό που μπορείτε να κερδίσετε εξαρτάται από την επιχείρηση που θα επιλέξετε.

Αυτό σημαίνει ότι εάν επενδύσετε το ελάχιστο ποσό των 100 $ και το πολλαπλάσιο είναι 1,5x, μπορείτε να περιμένετε να λάβετε απόδοση 150 $ μέχρι την ημερομηνία λήξης της επένδυσης.

Πώς μπορώ να ξεκινήσω;

Υπάρχουν πολλά βήματα για να ξεκινώντας με τη Mainvest.

Πρώτον, πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 ετών και να έχετε τραπεζικό λογαριασμό στις ΗΠΑ.

Επόμενο, ακολουθήστε τον σύνδεσμο μας για να εγγραφείτε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διεύθυνση email σας ή τον λογαριασμό σας Google.

Στη συνέχεια, συμπληρώστε τα σχετικά στοιχεία σας, τα οποία περιλαμβάνουν τα τραπεζικά σας στοιχεία.

Χρειάζονται περίπου 5 έως 10 λεπτά για να ανοίξετε τον λογαριασμό σας, ανάλογα με το αν έχετε συγκεντρώσει τις απαραίτητες πληροφορίες, όπως τα στοιχεία του τραπεζικού σας λογαριασμού.

Μπορώ να πάρω τα χρήματά μου πίσω από τη Mainvest;

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της Mainvest, «Μπορείτε να ακυρώσετε την επένδυσή σας ανά πάσα στιγμή έως και 48 ώρες πριν από την προθεσμία προσφοράς που έχει ορίσει η επιχείρηση».

Όσον αφορά την επιστροφή των χρημάτων της επένδυσής σας, είναι μια μακροπρόθεσμη επένδυση με πληρωμές που κατανέμονται σε αρκετά χρόνια.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της Mainvest, δεν υπάρχει δευτερεύουσα αγορά για έναν επενδυτή για να μεταπωλήσει τις σημειώσεις κατανομής των εσόδων του, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να πουλήσετε τις επενδύσεις σας για να λάβετε γρήγορα τα χρήματά σας πίσω.

Ποιες ευκαιρίες υπάρχουν στη Mainvest για να επενδύσω;

αρτοποιός στο σπίτι

Επί του παρόντος (τη στιγμή που γράφτηκε αυτή η κριτική Mainvest), μια αναζήτηση στον ιστότοπό τους έδειξε ότι υπήρχαν επενδυτικές ευκαιρίες σε πολλά εστιατόρια, ζυθοποιίες, πιτσαρίες, επιχειρήσεις που σχετίζονται με την κάνναβη, αρτοποιεία, καφετέριες και μια βοτανική κουζίνα.

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη Mainvest;

Παρόλο που έχουν περιορισμένο ιστορικό, γενικά η Mainvest θα πρέπει να ληφθεί υπόψη εάν το έχετε επιπλέον χρήματα διαθέσιμα για επένδυση.

Θα μπορούσατε πραγματικά να κερδίσετε χρήματα χρηματοδοτώντας μια από τις επιχειρήσεις με τούβλα/κονίαμα, ειδικά χωρίς χρέωση και μια τόσο χαμηλή ελάχιστη επένδυση.

Άλλες πλατφόρμες επενδύσεων

πώς να ανατρέψετε 401(k) άνθρωπος που βάζει χρήματα σε έναν κουμπαρά, σειρές νομισμάτων και ένα ρολόι

Ίσως μια τοπική επιχείρηση τούβλων/κονιάματος να μην είναι αυτό που αναζητάτε ως επενδυτής.

Υπάρχουν πολλές επωφελείς επενδύσεις που μπορείτε να κάνετε για να μετατρέψετε τα 1.000 $ σε παθητικό εισόδημα.

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επενδύσετε σε ακίνητα με το Fundrise; Η ενοικίαση ακινήτων και οι πωλήσεις σπιτιών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κερδίσετε κάποιο κεφάλαιο.

Ή μήπως πιστεύετε ότι δεν υπάρχουν επενδυτικές ευκαιρίες στη γεωργία των ΗΠΑ; Το FarmTogether είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διαφοροποιήσετε το χαρτοφυλάκιό σας και να βοηθήσετε ταυτόχρονα τους αγρότες της Αμερικής!

Εάν ενδιαφέρεστε να επενδύσετε σε μετοχές, ομόλογα ή λογαριασμούς συνταξιοδότησης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συμβούλους ρομπότ όπως η Betterment ή εμπλακείτε σε κρυπτονομίσματα με την Robinhood.

Άλλες πλατφόρμες περιλαμβάνουν το AngelList και το FundersClub που προσφέρουν στους επενδυτές ευκαιρίες να επενδύσουν σε εταιρείες εκτός της γεωγραφικής τους θέσης.

Βασικά Takeaways

Side Hustles For Women νεαρή αφροαμερικανή που δείχνει την κάμερα με ένα ικανοποιημένο, γεμάτο αυτοπεποίθηση, φιλικό χαμόγελο, επιλέγοντάς σας με τα τραπεζογραμμάτια ευρώ

Ακολουθεί μια ανακεφαλαίωση της κριτικής μας στο Mainvest.

Mainvest είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βοηθήσετε τις τοπικές επιχειρήσεις να ξεκινήσουν και ελπίζουμε να κερδίσουν χρήματα παθητικά, και υπάρχουν πολλές επιλογές όσον αφορά τις επενδύσεις crowdfunding επίσης!

Δεν υπάρχουν χρεώσεις και υπάρχουν χαμηλές ελάχιστες επενδύσεις που μπορείτε να κάνετε, που είναι 100 $.

Η Mainvest είναι ανοιχτή σε μη διαπιστευμένους επενδυτές καθώς και σε διαπιστευμένους επενδυτές, γεγονός που διευκολύνει την επένδυση για όσους δεν έχουν πολλά προσωπικά κεφάλαια για επένδυση.

Αυτή είναι μια επένδυση υψηλότερου κινδύνου, καθώς ορισμένες τοπικές επιχειρήσεις θα δυσκολεύονται περισσότερο από άλλες και δεν μπορείτε πάντα να προβλέψετε ποιες επιχειρήσεις θα βγάλουν χρήματα μακροπρόθεσμα.

Εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε τη Mainvest ως τη μοναδική σας επενδυτική πλατφόρμα, ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο διαφοροποίησης του χαρτοφυλακίου σας επενδύοντας σε πολλές επιχειρήσεις.

Κατευθυνθείτε εδώ για ανοίξτε έναν λογαριασμό Mainvest τώρα και να αρχίσουν να επενδύουν σε τοπικές μικρές επιχειρήσεις.

Mainvest

0,00

Mainvest

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply