Είναι τα ταξίδια ο νέος σας μακροπρόθεσμος στόχος; Χρησιμοποιήστε την πιστωτική σας κάρτα ταξιδιωτικών ανταμοιβών για να το πραγματοποιήσετε

2
Είναι τα ταξίδια ο νέος σας μακροπρόθεσμος στόχος;  Χρησιμοποιήστε την πιστωτική σας κάρτα ταξιδιωτικών ανταμοιβών για να το πραγματοποιήσετε

Οι Καναδοί έχουν ήδη θέσει ως προτεραιότητα τα ταξίδια, με το 78% να λέει ότι κάνει οικονομία για ταξίδια, σύμφωνα με έρευνα της Rakuten. Αλλά η αποθήκευση χρημάτων δεν είναι ο μόνος τρόπος εξοικονόμησης. Για τους κατόχους στρατηγικών πιστωτικών καρτών, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αρχίσουν να συγκεντρώνουν πόντους ταξιδιού, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν αργότερα. Σε αυτό το άρθρο, θα δούμε πώς τα ταξίδια ανταμείβουν τις πιστωτικές κάρτες, όπως η CIBC Adventure Visa Infinite Card* μπορεί να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις τρέχουσες δαπάνες σας για να συγκεντρώσετε πόντους για ένα μεγάλο ταξίδι σύντομα.

Η χρήση πιστωτικών καρτών ανταμοιβής ταξιδιού για ένα μεγάλο ταξίδι

Όπως υποδηλώνει το όνομα, οι πιστωτικές κάρτες ταξιδιωτικών ανταμοιβών σάς επιτρέπουν να κερδίζετε ανταμοιβές από τις πιστωτικές σας αγορές που μπορούν να εξαργυρωθούν για πτήσεις, ξενοδοχεία και ταξιδιωτικές εμπειρίες, όπως αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Όταν αποφασίζετε για την καλύτερη πιστωτική κάρτα ανταμοιβής ταξιδιού για εσάς και τους μακροπρόθεσμους ταξιδιωτικούς σας στόχους, θα θέλετε να λάβετε υπόψη τους ακόλουθους παράγοντες.

Επιλέξτε τον σωστό τύπο προγράμματος και την τιμή των πόντων δικαιωμάτων

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά προγράμματα επιβράβευσης ταξιδιών διαθέσιμα για Καναδούς. Ορισμένες, όπως η Aeroplan και η Air Miles, εργάζονται σε συνεργασία με συγκεκριμένες αεροπορικές εταιρείες. που σημαίνει ότι οι ανταμοιβές μπορούν να εξαργυρωθούν μόνο με αυτήν την αεροπορική εταιρεία. Υπάρχουν άλλα προγράμματα που προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία όσον αφορά την εξαργύρωση πόντων. Για παράδειγμα, με Περιπέτεια CIBC, μπορείτε να εξαργυρώσετε πόντους προς οποιεσδήποτε θέσεις, σε οποιεσδήποτε πτήσεις, σε κάθε αεροπορική εταιρεία. Υπάρχουν πιστωτικές κάρτες που εστιάζουν περισσότερο σε ανταμοιβές ξενοδοχείων και εμπειρίας. Θα θελήσετε επίσης να λάβετε υπόψη την ευελιξία της κάρτας, καθώς και τον αριθμό των πόντων που απαιτούνται για την εξαργύρωση, οι οποίοι θα ποικίλλουν από πρόγραμμα σε πρόγραμμα. Εν ολίγοις, αξίζει να κάνετε τα μαθηματικά και να εξετάσετε τους περιορισμούς πριν επιλέξετε ένα πρόγραμμα επιβράβευσης. Και πέρα ​​από τον τύπο του προγράμματος επιβράβευσης που προσφέρεται, θα θελήσετε να λάβετε υπόψη την αξία των πόντων που κερδίσατε. Για παράδειγμα, 1 πόντος Aventura αξίζει 0,0116 $.

Αξιοποιήστε στο έπακρο τα ποσοστά κερδών και τις κατηγορίες δαπανών

Το ποσοστό κέρδους σε μια πιστωτική κάρτα ανταμοιβής ταξιδιού αναφέρεται στον αριθμό των πόντων ή των μιλίων που λαμβάνετε για κάθε δολάριο που ξοδεύετε με την κάρτα. Όλες οι πιστωτικές κάρτες έχουν ένα βασικό επιτόκιο ή ένα ελάχιστο ποσό που θα κερδίσετε, αλλά όπου μπορείτε πραγματικά να συγκεντρώσετε πόντους είναι στις κατηγορίες ταχείας δαπάνης. Ας δούμε πώς λειτουργεί αυτό με το CIBC Adventure Visa Infinite Card*.

1,5 βαθμοί 2 βαθμοί 1 βαθμός
Για κάθε 1 $ που δαπανάται σε κατάλληλα βενζινάδικα, παντοπωλεία και φαρμακεία Για κάθε 1 $ που δαπανάται σε ταξίδι που αγοράζεται μέσω του Κέντρου Ανταμοιβών CIBC Για κάθε 1 $ που δαπανάται σε όλες τις άλλες αγορές

Σε αυτήν την περίπτωση, θα κερδίσετε 1,5 πόντους Aventura ανά 1 $ που ξοδεύετε σε επιλέξιμα παντοπωλεία, βενζινάδικα και φαρμακεία – τρεις κορυφαίες κατηγορίες δαπανών για τους Καναδούς. Οι ταξιδιωτικές αγορές μέσω του Κέντρου Ανταμοιβών CIBC σας εξασφαλίζουν επίσης 2 πόντους Aventura ανά 1 $ που ξοδεύετε και λαμβάνετε 1 πόντο ανά κάθε 1 $ για οτιδήποτε άλλο.

Επωφεληθείτε από τις προσφορές καλωσορίσματος για να κερδίσετε ακόμα περισσότερους πόντους

Εάν θέλετε περισσότερους πόντους, ένας τρόπος είναι να πάρετε μια νέα κάρτα. Οι εταιρείες πιστωτικών καρτών θέλουν την επιχείρησή σας και συχνά σας δελεάζουν με μια προσφορά που είναι διαθέσιμη σε νέους αιτούντες που έχουν λάβει έγκριση για την κάρτα. Αυτά τα μπόνους μπορεί να είναι αρκετά προσοδοφόρα και μπορούν να σας δώσουν μεγάλη ώθηση προς το μελλοντικό σας ταξίδι.

ο CIBC Adventure Visa Infinite Card*, για παράδειγμα, προσφέρει στα νέα μέλη 20.000 πόντους μπόνους Aventura με την πρώτη αγορά και έως 1.240 κάθε μήνα όταν χρησιμοποιείτε την κάρτα για να ξοδέψετε τουλάχιστον 1.000 $. Αυτή είναι μια αξία $800 σε πόντους Aventura. Επιπλέον, κερδίστε επιπλέον 500 πόντους για εγγραφή με μια διεύθυνση email, εγγραφή για ηλεκτρονικές δηλώσεις, προσθήκη εξουσιοδοτημένου χρήστη, ύπαρξη λογαριασμού επιταγής CIBC και προσθήκη της κάρτας Aventura Visa στο Apple Pay, το Samsung Pay ή το Google Pay.

Βεβαιωθείτε ότι είναι εύκολο να εξαργυρώσετε τους πόντους σας

Το πόσο εύκολα μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας είναι ένας βασικός παράγοντας όταν πρόκειται για την επιλογή ενός προγράμματος επιβράβευσης ταξιδιού. Οι καλύτερες επιλογές είναι απλές στην εξαργύρωση και προσφέρουν μεγάλη ευελιξία, ώστε να μπορείτε να αποκτήσετε αυτό που θέλετε, όταν το θέλετε.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply